Gorisse Bouw Gorisse Bouw

Bedrijfsprofiel

Gorisse Bouw is een full service bouwbedrijf die professionele ondersteuning biedt van initiatieffase tot en met het beheer en onderhoud van projecten: ofwel het totale bouwproces. Wij zijn gespecialiseerd in nieuwbouw, verbouw, renovatie en onderhoud in de utiliteit- en woningbouw. Met een team van professionele vakmensen kunnen wij de gehele coördinatie van werkzaamheden op ons nemen om u optimaal te ontzorgen. 

Dankzij het vertrouwen van onze opdrachtgevers werken wij aan een gestage groei binnen onze tak van topsport: De bouwnijverheid. Voor ons is iedere opdracht even belangrijk: of het nu gaat om een klein of groot project, standaard, seriematig of uniek. Bovendien spelen wij snel in op veranderingen, innovaties of behoeften, omdat we een stabiele, flexibele en platte organisatie zijn met korte lijnen. Onze missie? Het ontzorgen van klanten en bouwprojecten volledig naar wens laten verlopen.  

Wat doen wij?
Wij renoveren bedrijfspanden, verzorgen totaalonderhoud, plaatsen nieuwe keukens, badkamers en toiletten, vervangen hang- en sluitwerk, herstellen stuc- en schilderwerk, repareren houtrot en schilderen kozijnen of plaatsen brandmeldinstallaties. U kunt bij ons voor de meest uiteenlopende zaken terecht.

Wie zijn onze klanten?
Veel van onze huidige opdrachtgevers zijn actief in de zakelijke markt zoals overheden, corporaties, zorginstellingen, architecten, scholen en bedrijven. Naast deze opdrachtgevers voeren wij ook werkzaamheden uit voor particulieren, in de vorm van nieuwbouw, verbouw en aanbouw. Bent u op zoek naar een aannemer in de regio Oosterhout? Wij zijn u graag van dienst.