Gorisse Bouw Gorisse Bouw

Schilderwerk & houtrotsanering

Schilderwerk
Het schilderen van een pand, kantoorruimte of woning is een periodiek terugkomende activiteit zeker met ons klimaat. Gorisse Bouw verzorgt alle facetten van uw schilderwerk in de ruimste zin van het woord op een uiterst vakkundige wijze. Niet alleen hebben wij veel ervaring, we geven ook vakkundig advies, beoordelen kwaliteit en duurzaamheid en staan onze gewaardeerde opdrachtgevers bij met raad en daad inzake budgetten en meerjarenplannen.

Repair Care gecertificeerdHoutrotsanering
Wij hebben jarenlange ervaring met houtrot. Door deze expertise weten we dat gemiddeld 95% van de kozijnen met houtrotschade vaak nog in goede staat is. Dus waarom een kozijn compleet vervangen als het hersteld kan worden? Niet alleen bespaart u geld, ook heeft u minder overlast, omdat de kozijnen en ruiten gewoon blijven zitten. Bovendien is het minder schadelijk voor het milieu wanneer alleen het beschadigde deel gerepareerd wordt.

Repair Care
Gorisse Bouw werkt voor houtreparatie met de producten en via de werkwijze van Repair Care. Deze organisatie heeft een uniek systeem ontwikkeld waarmee hout op een duurzame manier hersteld wordt. Om houtrot te voorkomen kunnen we via deze methode preventieve werkzaamheden uitvoeren voor de toekomst. De producten van Repair Care zijn duurzaam elastisch en vochtbestendig. Voordelen hiervan zijn dat reparaties niet zichtbaar zijn nadat ze overgeschilderd worden en de gerenoveerde kozijnen gaan niet meer kapot voor hun verdere levensduur. Naast goede producten is de uitvoer van de reparatie belangrijk. Gorisse Bouw is door Repair Care opgeleid en heeft de titel ‘Duurzaam Onderhouds Expert’ behaald. Hiermee zijn we officieel door hen erkend als bedrijf die goed advies kan geven over reparaties en preventie van houtrot. 

 

Schilderwerk
Deur